fbpx

Hae töihin – asiakasneuvoja

Etsimme positiivisen asenteen omaavaa ja puhelintyöstä nauttivaa asiakasneuvojaa

Sevalia Oy on siivous- ja kotipalvelua valtakunnallisesti tarjoava yritys. Sevalian tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Saatamme yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat. Palvelussamme yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous. Tilaaminen onnistuu netissä muutamalla klikkauksella. Koko Sevalian toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni. Tarkempaa tietoa yrityksestä saat osoitteesta www.sevalia.fi

Etsimme henkilöä osa-aikaiseksi työntekijäksi Sevalian asiakaspalveluun. Työ koostuu pääosin puhelimessa tehtävästä asiakaspalvelutyöstä, neuvonnasta, palvelutarpeen kartoittamisesta ja siihen littyvästä varausten hallinnoinnista. Soitat asiakkaillemme kartoitaaksesi asiakastyytyväisyyttä ja heidän palvelutarpeitaan. Tähän liityen olet yhteydessä myös asiakaspalvelijoihimme.

Etsimmämme henkilö on luotettava, ahkera ja huolellinen. Suulliset vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi. Nautit asiakaspalvelusta ja asiakkaiden ilahduttamisesta iloisella asenteellasi. Työskentelyotteesi on ripeä ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Arvostamme kirjallisia sekä sosiaalisen median viestintätaitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä, jolla on merkitystä. Olet osa Sevalian pientä asiakaspalvelutiimiä ja pääset mukaan rakentamaan dynaamisen, kotimaisen yrityksen kasvutarinaa. Voit työskennellä hyvin joustavasti – työskentelet kotoa käsin ja työaika voi vaihdella asiakastarpeen mukaan, kokonaistyöajan ollessa kuitenkin maksimissaan 5-10 tuntia viikossa. Vaikka työsi on toisaalta itsenäistä ja hoidat sitä yksin kotoasi, niin samalla olet kuitenkin osa isomapaa työyhteisöä.

Täytä hakemus viimeistään 21.10.2019 mennessä ja halutessasi voit lisäksi lähettää cv:n osoitteeseen toimisto@sevalia.fi