fbpx

Siivouspalvelu Helsinki

Siivouspalvelu Helsingissä

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Helsingissä. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala. Toinen tavoitteemme on tehdä helpoksi lisätienestin hankkiminen meidän kauttamme.

Tuntihinta vain 10,40 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen

Tarjoamme kotisiivousta Helsingissä poikkeuksellisen edullisesti, vain 26 euron arvonlisäverolliseen tuntihintaan. Tuntihinta on siis 10,40 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. Digitaalinen ja kustannustehokas toimintamalli mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen palvelun Helsingissä. Näin kynnys tilata kotisiivous on mahdollisimman matala. Kotisiivous on mahdollista tilata myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja voit saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

keittio-700x450

Luottamuksesta emme tingi

Uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Tätä huolta haluamme pienentää ja siksi löydät jokaisesta Helsingin alueen asiakaspalvelijasta henkilöesittelyn ja valokuvan siinä vaiheessa, kun luot tunnukset palveluumme. On myös mahdollista tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta.

Asiakastyytyväisyys tutkitusti korkea

Seuraamme tarkasti toimintamme laatua ja siksi soitamme säännöllisesti asiakkaillemme ja selvitämme heidän tyytyväisyyttään. Tähän mennessä saamamme palautteen perusteella asiakkaamme ovat palveluumme erittäin tyytyväisiä. Parannettavaa on aina ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti entistä paremmaksi.

tyynykuva-700x466

Voit tilata myös muuta kotipalvelua Helsingissä

Kunkin asiakaspalvelijan esittelystä löydät, mitä muuta palvelua voit häneltä tilata. Palvelu voi sisältää mm. kahvila-, ravintola- ja teatteriseuraa, lehtien lukua, ruuanlaittoa, leivontaa, pyykkihuoltoa, apua perhejuhliin, pieniä talkkaritöitä, lemmikkien ulkoilutusta ja hoitoa tai vaikkapa uusien huonekalujen kokoamista. Palvelumme ei sisällä hoivapalvelua eikä avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Helsingissä

Aloitamme toiminnan Helsingissä pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

tyopiste