fbpx

Siivouspalvelu Kannuksessa

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Kannuksessa. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala. Toinen tavoitteemme on tehdä helpoksi lisätienestin hankkiminen meidän kauttamme.

Tuntihinta vain 15,60 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen

Tarjoamme kotisiivousta Kannusksessa poikkeuksellisen edullisesti, vain 26 euron arvonlisäverolliseen tuntihintaan. Tuntihinta on siis 10,40 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. Palvelun hinta on 29 euroa jos asiakaspalvelijamme tuo siivousvälineet mukanaan. Digitaalinen ja kustannustehokas toimintamalli mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen palvelun Kannuksessa. Näin kynnys tilata kotisiivous on mahdollisimman matala. Kotisiivous on mahdollista tilata myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja voit saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

keittio-700x450

Luottamuksesta emme tingi

Uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Tätä huolta haluamme pienentää ja siksi löydät jokaisesta Joensuun alueen asiakaspalvelijasta henkilöesittelyn ja valokuvan siinä vaiheessa, kun luot tunnukset palveluumme. On myös mahdollista tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta.

Asiakastyytyväisyys tutkitusti korkea

Seuraamme tarkasti toimintamme laatua ja siksi soitamme säännöllisesti asiakkaillemme ja selvitämme heidän tyytyväisyyttään. Tähän mennessä saamamme palautteen perusteella asiakkaamme ovat palveluumme erittäin tyytyväisiä. Parannettavaa on aina ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti entistä paremmaksi.

tyynykuva-700x466

Joustava tapa saada lisäansioita Kannuksessa

Jos olet iloinen, luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja omaat ripeän työskentelyotteen, voit tehdä kauttamme siivous- ja kotipalvelutyötä Kannuksessa. Sevalian kautta voit hankkia lisäansiota freelancerina silloin, kun sinulla on toinen päätyö, osa-aikatyö, opiskelet, haluat tehdä työtä eläkkeen rinnalla tai toimit yrittäjänä. Asiakaspalvelijamme ovat tyytyväisiä toimintamalliimme ja sen helppouteen ja joustavuuteen. Tee rohkeasti hakemus nettisivuillamme tai pyydä lisätietoa.

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Kannukseen

Aloitamme toiminnan Kannuksessa pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia:

puh. 050 464 4821
asiakaspalvelu@www.sevalia.fi

tyopiste