fbpx

Tärkeää tietoa koronaviruksesta


Meille Sevaliassa asiakkaidemme ja asiakaspalvelijoidemme terveys ja hyvinvointi on äärimmäisen tärkeää ja haluamme omalta osaltamme estää tartuntatautien, kuten korona-viruksen ja influenssan leviämistä.

Ohjeemme Sevalian asiakaspalvelijoille

Olemme ohjeistaneet asiakaspalvelijamme noudattamaan THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ja TTL:n (Työterveyslaitos) antamia ohjeita koskien kodinsiivousta ja kiinnittämään erityistä huolellisuutta hyvään hygieniaan. Mikäli olet tilannut meiltä siivous+välineet -palvelun, jossa asiakaspalvelija tuo siivousvälineet mukanaan, ne pestään huolellisesti jokaisen asiakaskäynnin jälkeen.

On meidän kaikkien tehtävä suojella riskiryhmään kuuluvia ja ehkäistä taudin etenemistä.
Seuraamme Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteesta: https://thl.fi/fi/

Asiakaspalvelijamme on ohjeistettu jäämään kotiin sairastamaan vähäistenkin flunssaoireiden ilmaantuessa sekä 14vrk karanteeniin, jos he ovat matkustaneet Suomen rajojen ulkopuolella. Valitettavasti emme aina pysty tarjoamaan korvaavaa asiakaspalvelijaa, jos näin käy.

Ohjeemme Sevalian asiakkaille

Jos sinulla tai perheenjäsenelläsi on flunssaoireita tai sinulla on syytä epäillä olleesi yhteydessä koronavirukselle altistuneen henkilön kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai suoraan asiakaspalvelijaamme.

Pyrimme siirtämään siivous- ja kotipalvelu-varauksianne joustavasti. Toivomme asiakkailta ilmoituksen kaikista siivousta ennen tai sen aikana tulevista sairastumisista. Näin voimme tapauskohtaisesti päättää, onko parasta jättää siivous väliin tartunta- ja leviämisriskin takia. Noudatamme samoja ohjeistuksia myös kausi-influenssan ja vatsataudin osalta.

Jos kuulut riskiryhmään ja varsinkin, jos olet yli 70-vuotias, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluumme varauksesi ajankohdan siirtämiseksi.

Sevalian asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@sevalia.fi

 

Siivouskuvat Sevalia Oy