fbpx

Kotipalvelut

Sevalian siivouspalvelu ja kotipalvelu on rakennettu asiakasta varten!

Kaikissa palveluissamme tilatun työn kesto ja asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Voitte sopia asiakaspalvelijamme kanssa työtehtävistä, asiakaspalvelija tuo mukanaan sitä varten erillisen lomakkeen. On tärkeää, että kerrot toiveesi asiakaspalvelijallemme – näin tehty työ vastaa tarpeitasi. Siivouspalvelun ja kotipalvelun tuntihinta on poikkeuksellisen edullinen.

Palvelun sisältö

Palveluun voi sisältyä normaalia kotisiivousta, ikkunanpesua, saunanpesua ja asiakkaan tarpeen mukaan erilaista kotipalvelua, kuten ruuanlaittoapua ja pyykkihuoltoa.

Siivous- ja kotipalvelu – palvelussamme siivouspalvelu tehdäään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja pesutarvikkeilla.

Siivous + välineet – palvelussamme asiakaspalvelija voi tuoda mukanaan välineet ja tarvikkeet, imuri on hyvä olla itselle.

Kotisiivous:
Ellei erikseen muuta sovita, kotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi, lattian pesu, tiskipöydän puhdistus, pölyjen pyyhintä ja wc-tilojen pesu. Lisäksi voit tilatun ajan puitteissa esittää omat toiveesi, kuten esimerkiksi mattojen tuuletus, petivaatteiden tuuletus ja vaihto, saunanpesu tai ikkunoiden pesu. Nämä toiveet on voit merkitä lisätietoihin tilatessasi palvelua. Ikkunoiden pesu ei sisällä sellaisia korkeita ikkunoita, joiden pesemiseen tarvitaan telineitä tai tikapuita.

sohva-700x388

Kotipalvelu:
Palveluun voi sisältyä myös muuta kotipalvelua asiakkaan tarpeen mukaan ja palvelu sopii mainiosti myös vanhuksille. Myös nämä toiveet on hyvä ilmoittaa meille jo palvelua tilatessa lisätietoihin. Palvelu ei sisällä mitään hoivapalvelua eikä myöskään sisällä avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa.

Kotipalvelusuunnitelma säännölliselle tilaajalle

Säännöllisen tilauksen yhteydessä voimme tehdä kanssasi yksilöllisen kotipalvelusuunnitelman. Kotipalvelusuunnitelmassa sovitaan palvelun sisältö juuri sinun toiveiden mukaisesti. Saat myös arvion palveluun käytettävästä ajasta. Kysy lisää soittamalla asiakaspalveluumme.

ulkotyökalut-700x110

tyohuone-700x466

 

Missä siivousta ja kotipalvelua voi tilata?

Siivous ja kotipalvelu on mahdollista tilata tällä hetkellä mm. seuraavilla paikkakunnilla: Seinäjoki, Nurmo, Kauhajoki, Oulu, Kokkola, Pori, Rovanimi, Porvoo, Kotka, Joensuu ja Vaasa.

Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia asiakaspalvelijan paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tilaaminen on mahdollista.