fbpx

Kotisiivous

Sevalian siivouspalvelu on rakennettu asiakasta varten!

Kaikissa palveluissamme tilatun työn kesto ja asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Voitte sopia asiakaspalvelijamme kanssa työtehtävistä, asiakaspalvelija tuo mukanaan sitä varten erillisen lomakkeen. On tärkeää, että kerrot toiveesi asiakaspalvelijallemme – näin tehty
työ vastaa tarpeitasi. Siivouspalvelun ja kotipalvelun tuntihinta on poikkeuksellisen edullinen.

Palveluiden sisältö:

Palveluun voi sisältyä normaalia kotisiivousta, saunanpesua ja asiakkaan tarpeen mukaan erilaista kotipalvelua, kuten ruuanlaittoapua ja pyykkihuoltoa.

Siivous- ja kotipalvelu – palvelussamme siivouspalvelu tehdäään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja pesutarvikkeilla.

Siivous + välineet – palvelussamme asiakaspalvelija voi tuoda mukanaan välineet ja tarvikkeet, imuri on hyvä olla itselle.

Ellei erikseen muuta sovita, kotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi, lattian pesu, tiskipöydän puhdistus, pölyjen pyyhintä ja wc-tilojen pesu. Lisäksi voit tilatun ajan puitteissa esittää omat toiveesi, kuten esimerkiksi mattojen tuuletus, petivaatteiden tuuletus ja vaihto tai saunanpesu. Nämä toiveet on voit merkitä lisätietoihin tilatessasi palvelua.

sohva-700x388

Ikkunanpesu – palvelussamme asiakaspalvelija voi tuoda mukanaan ikkunanpesuvälineet ja tarvikkeet. Ikkunoiden pesu ei sisällä sellaisia korkeita ikkunoita, joiden pesemiseen tarvitaan telineitä tai tikapuita.

Paljonko kannattaa varata aikaa

Kotisiivous voi sisältää toiveesi mukaan eri työtehtäviä ja luonnollisesti tilatun työn kesto ja asunnon koko vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Käytännössä kolmen tai neljän tunnin kotisiivous riittää yleensä varsin kattavaan siivoukseen. Soitamme aina uusille asiakkaille ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja kysymme palautteen tehdystä työstä. Silloin voimme keskustella myös siivoustarpeistanne jatkossa.

Siivous ja kotipalvelu on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere,Turku, Vaasa ja Vantaa. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia asiakaspalvelijan paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tilaaminen on mahdollista

tyohuone-700x466