fbpx

Kotisiivous Oulu

Tilaa kotisiivous Oulussa muutamalla klikkauksella

Hinta on mahdollisimman edullinen

Oulun kotisiivouksen ja muun kotipalvelun tuntihinta on 26 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen vain 10,40 euroa.

Voit tilata kotisiivouksen Oulussa myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Jos haluat, että asiakaspalvelijamme tuo mukanaan siivousvälineet, tuntihinta on 29 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen silti vain 11,60 euroa. Voit katsoa tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta Kotitalousvähennys.

Kotisiivouksen tilaaminen on Oulussa helppoa

  • – Luo tili palveluun ja tutustu tilausehtoihin.
  • – Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
  • – Valitse varauskalenterista vapaa aika
  • – Valitse asiakaspalvelija ja lähetä varauspyyntö

keittio-700x450

Vahvistamme työtilauksen sähköpostiisi ja muistutamme sinua tilauksestasi työtä edeltävänä arkipäivänä sähköpostilla ja halutessasi myös tekstiviestillä. Palvelua voi tilata oman tarpeen mukaan kerrallaan 3 tuntia tai enemmän, tuntihinta pysyy samana.

Löydät palvelussa asiakaspalvelijoiden esittelyt

Luottamus on toimintamme perusta ja uuden asiakaspalvelijan tulo voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Näet palvelussame asiakaspalvelijoiden henkilöesittelyn ja valokuvan.

Voit myös tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta. Tämä onnistuu luomalla ensin tunnukset palveluumme ja olemalle yhteydessä asiakaspalveluumme.

tyynykuva-700x466

Miten toimitaan, kun asiakaspalvelija tulee

Ainakin ensimmäiselle kerralla on hyvä antaa asiakaspalvelijallemme tarvittavat ohjeet ja sopia työtehtävistä, asiakaspalvelija tuo sitä varten mukanaan erillisen lomakkeen. Voit itse vaikuttaa siivouspalvelun sisältöön kertomalla toiveistasi asiakaspalvelijallemme.

Asiakaspalvelumme auttaa

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

tyopiste