fbpx

Siivouspalvelu Lahti

Siivouspalvelu Lahdessa

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Lahteen. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala. Toinen tavoitteemme on tehdä helpoksi lisätienestin hankkiminen meidän kauttamme.

Tuntihinta vain 15,60 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen

Tarjoamme kotisiivousta Lahdessa poikkeuksellisen edullisesti, vain 26 euron arvonlisäverolliseen tuntihintaan. Tuntihinta on siis 15,60 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. Digitaalinen ja kustannustehokas toimintamalli mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen palvelun Lahdessa. Näin kynnys tilata kotisiivous on mahdollisimman matala. Kotisiivous on mahdollista tilata myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja voit saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

keittio-700x450

Kotisiivouksen tilaaminen Lahdessa on helppoa

 • – Luo tili palveluun ja tutustu tilausehtoihin.
 • – Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
 • – Valitse varauskalenterista vapaa aika
 • – Valitse asiakaspalvelija ja lähetä varauspyyntö
 • – Saat vahvistuksen sähköpostiisi

Katso yleisimmät kysymykset täältä

Mietityttääkö tilaaminen ensimmäistä kertaa?

Uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Voit pienentää tätä huolta seuraavasti:

 • – luo tunnukset palveluumme (ei sido tilaamiseen)
 • – tutustu oman alueesi asiakaspalvelijoiden henkilöesittelyihin
 • – lähetä yhteydenottopyyntö haluamallesi asiakaspalvelijalle oheisen linkin kautta
 • tyynykuva-700x466

  Joustava tapa saada lisäansioita Lahdessa

  Jos olet iloinen, luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja omaat ripeän työskentelyotteen, voit tehdä kauttamme siivous- ja kotipalvelutyötä Lahdessa. Asiakaspalvelijamme ovat tyytyväisiä toimintamalliimme ja sen helppouteen ja joustavuuteen. Tee rohkeasti hakemus nettisivuillamme tai pyydä lisätietoa.

  Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Lahdessa

  Aloitamme toiminnan Lahdessa pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

  Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia:

  asiakaspalvelu@sevalia.fi

  tyopiste