fbpx

Haluatko töihin

Tarjoamme uuden joustavan tavan tehdä siivouspalvelua ja kotipalvelua juuri silloin kun itse haluat!

Sevalian tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Sevalia saattaa yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat. Sevalia antaa mahdollisuuden auttaa ja tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Toimintamallimme sopii hyvin erilaisiin tarpeisin. Voit vaivattomasti hankkia lisäansioita freelancerina juuri silloin kun haluat, maksamme sinulle kilpailukykyisen korvauksen. Toimintamallimme sopii sinulle mainiosti, jos sinulla on toinen päätyö, useampi työ, vuorotyö, opiskelet, haluat tehdä työtä eläkkeen rinnalla tai ylipäänsä haluat työskennellä joustavasti, esimerkiksi vain silloin tällöin.

Voit ottaa vastaan työtä myös yrittäjänä ja lisäksi voimmme tarjota helpon polun kotipalveluyrittäjäksi käytännössä riskittömästi jopa ilman aloituskustannuksia.

Sinä voit keskittyä työn tekemiseen laadukkaasti, sillä saat käyttöösi täysin valmiin toimintamallin:

  • – Mahdollisuus auttaa ihmisiä ja tehdä työtä, jolla on merkitystä
  • – Kilpailukykyinen korvaus tekemästäsi työstä
  • – Mahdollisuus toimia omalla alueellasi niin, että sinulla ei ole pitkiä työmatkoja
  • – Mahdollisuus päättää itse työaikasi – saat käyttöösi sähköisen kalenterin
  • – Varausjärjestelmän asiakkaille – tilaaminen onnistuu netissä muutamalla klikkauksella tai puhelimitse

Sevalia toimii itse mahdollisimman tehokkaasti, jotta voimme tarjota sinulle kilpailukykyisen työkorvauksen ja samalla pitää palvelun hinnan edullisena asiakkaalle. Näin mahdollisimman moni suomalainen pystyy tilaamaan apua kodin taloustöihin.

Palvelemme tällä hetkellä mm. Seinäjoella, Oulussa, Porissa, Vaasassa ja Kokkolassa. Laajennamme jatkuvasti toiminta-aluettamme, joten sinun kannattaa täyttää oheinen hakemus.

Täytä tiedot itsestäsi.