fbpx

Siivouspalvelu Rovaniemi

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Rovaniemellä. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala.

 

Tilaa kotisiivous

Tuntihinta vain 10,40 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen

 

Tarjoamme kotisiivousta Rovaniemellä poikkeuksellisen edullisesti, vain 26 euron arvonlisäverolliseen tuntihintaan. Tuntihinta on siis 10,40 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. Digitaalinen ja kustannustehokas toimintamalli mahdollistaa poikkeuksellisen edullisen palvelun Rovaniemellä. Näin kynnys tilata kotisiivous on mahdollisimman matala. Kotisiivous on mahdollista tilata myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja voit saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

Kotisiivouksen tilaaminen Rovaniemellä on helppoa

 

  • Luo tili palveluun ja tutustu tilausehtoihin.
  • Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
  • Valitse varauskalenterista vapaa aika
  • Valitse asiakaspalvelija ja lähetä varauspyyntö
  • Saat vahvistuksen sähköpostiisi

Luottamuksesta emme tingi

Uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Tätä huolta haluamme pienentää ja siksi löydät jokaisesta Rovaniemen alueen asiakaspalvelijasta henkilöesittelyn ja valokuvan siinä vaiheessa, kun luot tunnukset palveluumme. On myös mahdollista tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta.

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Rovaniemellä

 

Aloitamme toiminnan Rovaniemellä. pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Rovaniemellä

 

Aloitamme toiminnan Rovaniemellä pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

Ota Yhteyttä

Usein kysyttyä

Kuka ja millainen Sevalian asiakaspalvelija tulee kotiini?

Voit itse nähdä oman alueesi asiakaspalvelijoiden valokuvan ja esittelyn, kun kirjaudut palveluumme. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Voinko keskustella asiakaspalvelijan kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa?

Kyllä voit. Käytännössä voit kirjautua palveluumme ja lähettää pyynnön osoitteeseen asiakaspalvelu@sevalia.fi

Ovatko Sevalian asiakaspalvelijat ammattilaisia?

Kaikki Sevalian asiakaspalvelijat hallitsevat kotisiivouspalvelun hyvin ja heillä voi olla myös muita osaamisalueita, kuten kotipalvelu senioreille, asiointiapu tai pienet piha- ja talkkarityöt. Löydät tarkemmmat tiedot osaamisista kunkin asiakaspalvelijan esittelytekstistä. Sevalian asiakaspalvelijoilla on monipuolinen työ- ja kokemustausta, mm. siivous-, hoiva- ym aloilta. Heillä ei välttämättä ole varsinaista siivousalan ammattitutkintoa.

Onko palvelunne luotettava?

Luotettavuus ja korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme edellytys. Soitamme säännöllisesti asiakastyytyväsyyspuheluita ja asiakkaamme ovat tutkitusti hyvin tyytyväisiä palveluumme. Luonnollisesti parannettavaakin on aina ja kehitämmme toimintaamme jatkuvasti.

Miten palvelun hinta voi olla noin edullinen?

Koko Sevalian toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni. Näin hinta asiakkaalle voi olla poikkeuksellisen edullinen ja silti asiakaspalvelijat saavat hyvän korvauksen. Asiakkaat ja asiakapalvelijat ovat toimintamalliimme tyytyväisiä ja toiminnan laajentuessa voimme myöhemmin itsekin hyötyä. Sevalian toiminta on käynnistynyt Seinäjoella ja olemme nyt laajentamassa toimintaa valtakunnaliseksi.