fbpx

Sevalia Oy

Siivouspalvelua ja kotipalvelua tarjoava Sevalia Oy toimii uudella tavalla aidosti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Palvelujen hinnat ovat poikkeuksellisen edulliset, jotta kynnys palvelun käytölle on mahdollisimman matala. Korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan ehdoton edellytys ja asiakaspalautetta kerätään jatkuvasti. Tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja se onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Asiakas voi itse päättää, mille ajankohdalle haluaa tilata palvelua ja miten paljon. Asiakkaan ei myöskään tarvitse sitoutua tiettyyn asiakaspalvelijaan.

Siivous- ja kotipalvelumme tuntihinta on vain 26 euroa (sis. alv) kun palvelu tehdään sinun omilla välineilläsi – vain 13 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. Toimintamme perustuu mahdollisimman pieniin kiinteisiin kustannuksiin ja pieneen katteeseen. Näin palvelun hinta voi olla poikkeuksellisen edullinen ja samalla asiakaspalvelijamme saavat hyvän korvauksen tekemästään työstä.

Siivous on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Oulu, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa.

Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme palvelumme myös uusille paikkakunnille. Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelu:
asiakaspalvelu@www.sevalia.fi

 

Siivouskuvat Sevalia Oy

Sevalia Oy, Y-tunnus: 2699760-3