fbpx

Miten tilaan palvelua

Siivouspalvelu ja muu kotipalvelu on mahdollista tilata muutamalla klikkauksella

 • –  Pääset alkuun luomalla tilin palveluun ja tutustumalla tilausehtoihin.
 • –  Valitse sinua lähinnä oleva alue
 • –  Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
 • –  Valitse varauskalenterista vapaa aika
 • –  Valitse asiakaspalvelija (esim. siivooja) ja lähetä varauspyyntö
 • –  Yksittäinen varaus maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankissa. Säännöllisissä varauksissa lähetämme laskun varauspäivänä.

 

Lähetämme vahvistuksen varuksesta sähköpostiisi ja samalla hyväksyt palvelua koskevat tilausehdot. Muistutamme sinua tilauksestasi työtä edeltävänä arkipäivänä sähköpostilla ja halutessasi myös tekstiviestillä.

Katso yleisimmät kysymykset tästä

keittio-700x450Ensimmäisen tilauskerran malli

Ensimmäinen tilauskerta ja uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää. Luottamus on meille tärkeintä. Toimintamallimme on kehitetty niin, että sinulla on mahdollisuus tutustua asiakaspalvelijaamme etukäteen ennen ensimmäistä tilauskertaa.

 • – luo tunnukset palveluumme (ei sido tilaamiseen)
 • – tutustu oman alueesi asiakaspalvelijoiden henkilöesittelyihin
 • – Mikäli haluat keskustella asiakaspalvelijan kanssa etukäteen puhelimitse, lähetä yhteydenottopyyntö oheisen linkin kautta
   
  Lähetä yhteydenottopyyntö asiakaspalvelijalle
 • tyynykuva-700x466

  Voit siis keskustella halutessasi asiakaspalvelijamme kanssa palvelutarpeistasi puhelimessa ja tehdä sen keskustelun pohjalta varauksen. Yhtä lailla voit keskustella tarpeista myös ensimmäisellä palvelukerralla.


  ulkotyökalut-700x110

   

  Miten toimitaan kun asiakaspalvelija tulee?

  Ainakin ensimmäiselle kerralla on hyvä antaa asiakaspalvelijallemme tarvittavat ohjeet ja sopia työtehtävistä, asiakaspalvelija tuo sitä varten mukanaan erillisen lomakkeen. Soitamme sinulle ensimmäisen tilauskerran jälkeen ja kysymme palautteen tehdystä työstä. Siinä vaiheessa voimme halutessasi keskustella myös säännöllisestä varauksesta.

  Siivous on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Seinäjoki, Nurmo, Kokkola, Oulu, Pori, Rovaniemi, Kotka, Lohja, Helsinki,
  Lahti, Kuopio, Jyväskylä ja Vaasa

  Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme myös muille paikkakunnille. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia
  asiakaspalvelijan paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tilaaminen on mahdollista.

  Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit lähettää meille sähköpostia:

  asiakaspalvelu@sevalia.fi

   

  tyopiste