fbpx

Tietoa meistä

Sevalian siivouspalvelu ja kotipalvelu on rakennettu asiakasta varten!

Tyytyväisiä asiakkaita eri puolella Suomea

Sevalia on siivous- ja kotipalvelua tarjoava yritys, jonka tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Saatamme yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat.

Yhä useammat asiakkaat ovat löytäneet palvelumme ja suositelleet sitä myös ystävilleen ja tuttavilleen. Toimintamme laajentuessa seuraamme edelleen tarkasti asiakastyytyväisyyttä. Ilolla voimme kertoa, että asiakkaamme ovat antaneet meille erittäin hyvää palautetta

Siivouspalvelun tilaaminen on helppoa ja onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Tilaaminen ei vaadi sitoutumista. 

Harmaa tuoli
Hinta on poikkeuksellisen edullinen

Siivouspalvelun ja kotipalvelun hinta on Sevalian toimintaperiaatteen mukaisesti mahdollisimman edullinen. Toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni.

Siivous- ja kotipalvelun tuntihinta on vain 26 euroa (sis. ALV), jos palvelu tehdään asiakkaan omilla välineillä. Tuntihinta on siis vain 10,40 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. On myös mahdollista tilata palvelua, jossa asiakaspalvelija tuo mukanaan välineet. Tämän palvelun tuntihinta on 29 euroa (sis. ALV) eli 11,60 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen. 

Voit tilata siivous- ja kotipalvelua myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen.

tyynykuva-700x466
Ensimmäisen tilauskerran malli

Ensimmäinen tilauskerta ja uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää. Luottamus on meille tärkeintä. Toimintamallimme on kehitetty niin, että sinulla on mahdollisuus tutustua asiakaspalvelijaamme etukäteen ennen ensimmäistä tilauskertaa.

Ensimmäisen tilauskerran malli:

– Luo tunnukset palveluumme omalle alueellesi
– Tutustu oman alueesi asiakaspalvelijoiden esittelyyn ja valokuvaan
– Mikäli haluat keskustella asiakaspalvelijan kanssa etukäteen puhelimitse, lähetä yhteydenottopyyntö oheisen linkin kautta

Lähetä yhteydenottopyyntö asiakaspalvelijalle

Voit siis hkeskustella halutessasi asiakaspalvelijamme kanssa palvelutarpeistasi puhelimessa ennen varauksen tekoa.

keittio
 

Missä siivousta ja kotipalvelua voi tilata?

Siivouspalvelu, kotisiivous ja kotipalvelu on mahdollista tilata tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kokkola, Kuopio, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa.

Asiakkaiden tarpeen mukaan laajennamme myös toimintaa uusille paikkakunnille. Sinun kannattaa jo nyt luoda tili palveluumme, näin tiedämme hankkia asiakaspalvelijoita paikkakunnallesi. Otamme sinuun yhteyttä heti kun siivouspalvelun tai kotipalvelun tilaaminen on mahdollista.

Saat myös halutessasi lisätietoa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@sevalia.fi

tyopiste