fbpx

Hae töihin – toimistosihteeri

Toimistosihteeri

Sevalia Oy on siivous- ja kotipalvelua tarjoava yritys. Sevalian tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Sevalia saattaa yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat. Palvelussamme yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous. Tilaaminen onnistuu netissä muutamalla klikkauksella. Koko Sevalian toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni. Sevalian toiminta on käynnistynyt alunperin Seinäjoella ja olemme nyt laajentaneet toimintamme valtakunnalliseksi. Tarkempaa tietoa yrityksestä saat osoitteesta www.sevalia.fi

Etsimme henkilöä osa-aikaiseksi työntekijäksi Sevalian asiakaspalveluun. Työtehtävässäsi hoidat Sevalian päivittäistä asiakaspalvelua sähköpostitse ja puhelimitse. Työ sisältää varausten hallintaa ja neuvontaa. Soitat myös aktiivisesti asiakkallemme asiakaspalautepuheluita ja kartoitat heidän palvelutarpeitaan. Myöhemmin työtehtäviisi voisi kuulua myös Facebookin hyödyntäminen asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa.

Etsimämme henkilö on luotettava, ahkera ja huolellinen. Työskentelyotteesi on ripeä ja oma-aloitteinen. Nautit asiakaspalvelusta ja asiakkaiden ilahduttamisesta iloisella asenteellasi. Hoidat ammattimaisesti myös asiakasreklamaatiot ja pyrit asiakastyytyväisyyteen joka tilanteessa. Vuorovaikutustaidot ovat vahvuutesi. Arvostamme hyvää kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoa. Omaat myös hyvät tietotekniset valmiudet.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä, jolla on merkitystä. Pääset mukaan rakentamaan pienen, kotimaisen yrityksen kasvutarinaa. Voit työskennellä hyvin joustavasti – työskentelet kotoa käsin ja siihen kellonaikaan kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Työskentelet jokaisena arkipäivänä, mutta työaika voi vaihdella asiakastarpeen mukaan, kokonaistyöajan ollessa kuitenkin maksimissaan 10 tuntia viikossa. Vaikka työsi on toisaalta itsenäistä ja hoidat sitä yksin kotoasi, niin samalla olet kuitenkin osa yli 50 henkilön työyhteisöä.

Täytä hakemus viimeistään 19.10.2018 mennessä ja halutessasi voit lisäksi lähettää cv:n osoitteeseen rekry@www.sevalia.fi