fbpx

Siivous Turku

Sevalian siivous Turku nyt mahdollista tilata netistä. Siivous Turussa on nyt mahdollista tilata poikkeuksellisen edullisesti. Koko Sevalian toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni. Näin hinta asiakkaalle voi olla poikkeuksellisen edullinen ja silti asiakaspalvelijat saavat hyvän korvauksen.

 

Tilaa kotisiivous

Siivouksen tuntihinta on 26 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen vain 10,40 euroa.

 

Voit tilata siivouksen Turussa myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Jos haluat, että asiakaspalvelijamme tuo mukanaan siivousvälineet, tuntihinta on 29 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen silti vain 11,60 euroa.Voit katsoa tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta Kotitalousvähennys.

Kotisiivouksen tilaaminen Turussa on helppoa

 

  • Luo tili palveluun ja tutustu tilausehtoihin.
  •  
  • Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
  •  
  • Valitse varauskalenterista vapaa aika
  •  
  • Valitse asiakaspalvelija ja lähetä varauspyyntö
  •  
  • Saat vahvistuksen sähköpostiisi

Luottamuksesta emme tingi

Uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Tätä huolta haluamme pienentää ja siksi löydät jokaisesta Turun alueen asiakaspalvelijasta henkilöesittelyn ja valokuvan siinä vaiheessa, kun luot tunnukset palveluumme. On myös mahdollista tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta.

Joustava tapa saada lisätienistejä Turussa

Jos olet iloinen, luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja omaat ripeän työskentelyotteen, voit tehdä kauttamme siivous- ja kotipalvelutyötä Turussa. Asiakaspalvelijamme ovat tyytyväisiä toimintamalliimme ja sen helppouteen ja joustavuuteen. Tee rohkeasti hakemus nettisivuillamme tai pyydä lisätietoa.

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Turussa

 

Aloitamme toiminnan Turussa pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Turussa

Aloitamme toiminnan Turussa pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

Ota Yhteyttä

Usein kysyttyä

Kuka ja millainen Sevalian asiakaspalvelija tulee kotiini?

Voit itse nähdä oman alueesi asiakaspalvelijoiden valokuvan ja esittelyn, kun kirjaudut palveluumme. Palveluun kirjautuminen ei edellytä tilaamista.

Voinko keskustella asiakaspalvelijan kanssa puhelimitse ennen ensimmäistä tilauskertaa?

Kyllä voit. Käytännössä voit kirjautua palveluumme ja lähettää pyynnön osoitteeseen asiakaspalvelu@sevalia.fi

Ovatko Sevalian asiakaspalvelijat ammattilaisia?

Kaikki Sevalian asiakaspalvelijat hallitsevat kotisiivouspalvelun hyvin ja heillä voi olla myös muita osaamisalueita, kuten kotipalvelu senioreille, asiointiapu tai pienet piha- ja talkkarityöt. Löydät tarkemmmat tiedot osaamisista kunkin asiakaspalvelijan esittelytekstistä. Sevalian asiakaspalvelijoilla on monipuolinen työ- ja kokemustausta, mm. siivous-, hoiva- ym aloilta. Heillä ei välttämättä ole varsinaista siivousalan ammattitutkintoa.

Onko palvelunne luotettava?

Luotettavuus ja korkea asiakastyytyväisyys on toimintamme edellytys. Soitamme säännöllisesti asiakastyytyväsyyspuheluita ja asiakkaamme ovat tutkitusti hyvin tyytyväisiä palveluumme. Luonnollisesti parannettavaakin on aina ja kehitämmme toimintaamme jatkuvasti.

Miten palvelun hinta voi olla noin edullinen?

Koko Sevalian toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni. Näin hinta asiakkaalle voi olla poikkeuksellisen edullinen ja silti asiakaspalvelijat saavat hyvän korvauksen. Asiakkaat ja asiakapalvelijat ovat toimintamalliimme tyytyväisiä ja toiminnan laajentuessa voimme myöhemmin itsekin hyötyä. Sevalian toiminta on käynnistynyt Seinäjoella ja olemme nyt laajentamassa toimintaa valtakunnaliseksi.