fbpx

Siivous Turku

Siivous Turku

Sevalian siivous Turku nyt mahdollista tilata netistä. Siivous Turussa on nyt mahdollista tilata poikkeuksellisen edullisesti. Koko Sevalian toiminta perustuu digitaaliseen ja kustannustehokkaaseen toimintamalliin ja siihen, että yrityksen kate on pieni. Näin hinta asiakkaalle voi olla poikkeuksellisen edullinen ja silti asiakaspalvelijat saavat hyvän korvauksen.

Siivouksen tuntihinta on 26 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen vain 15,60 euroa.

Voit tilata siivouksen Turussa myös vanhempiesi, isovanhempiesi tai appivanhempiesi kotiin ja saada myös siitä kotitalousvähennyksen. Jos haluat, että asiakaspalvelijamme tuo mukanaan siivousvälineet, tuntihinta on 29 euroa eli kotitalousvähennyksen jälkeen silti vain 17,40 euroa.Voit katsoa tarkempaa tietoa kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta Kotitalousvähennys.

keittio-700x450

Luottamuksesta emme tingi

Uuden asiakaspalvelijan tulo omaan kotiin voi mietityttää ensimmäisellä kerralla. Tätä huolta haluamme pienentää ja siksi löydät jokaisesta Turun alueen asiakaspalvelijasta henkilöesittelyn ja valokuvan siinä vaiheessa, kun luot tunnukset palveluumme. On myös mahdollista tarvittaessa keskustella asiakaspalvelijan kanssa ennen ensimmäistä tilausta.

Kotisiivouksen tilaaminen Turussa on helppoa

  • – Luo tili palveluun ja tutustu tilausehtoihin.
  • – Valitse haluamasi siivouspalvelu tai kotipalvelu
  • – Valitse varauskalenterista vapaa aika
  • – Valitse asiakaspalvelija ja lähetä varauspyyntö
  • – Saat vahvistuksen sähköpostiisi

     

    Katso yleisimmät kysymykset tästä

tyynykuva-700x466

Joustava tapa saada lisätienistejä Turussa

Jos olet iloinen, luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja omaat ripeän työskentelyotteen, voit tehdä kauttamme siivous- ja kotipalvelutyötä Turussa. Asiakaspalvelijamme ovat tyytyväisiä toimintamalliimme ja sen helppouteen ja joustavuuteen. Tee rohkeasti hakemus nettisivuillamme tai pyydä lisätietoa.

Laajennamme toimintaa tarpeen mukaan Turussa

Aloitamme toiminnan Turussa pienillä resursseilla ja otamme uusia asiakaspalvelijoita tarpeen mukaan. Sevalian kotipalvelussa yhdistyy korkea asiakastyytyväisyys, poikkeuksellisen edullinen hinta ja palvelun tilaamisen helppous.

Mikäli haluat lisäohjeita tilaamiseen liittyen tai muuten tietoa siivouspalvelustamme, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia:

asiakaspalvelu@sevalia.fi

tyopiste