fbpx

Vierellä – kotipalvelu

Vierellä – kotipalvelu sopii mainiosti myös senioreille

Palvelu sisältää normaalin siivous- ja kotipalvelun lisäksi mm. asiointiapua, kaupassa käyntiä tai lemmikkien ulkoiluttamista. Palvelun sisältö ja kesto voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Vierellä – kotipalvelun toistuvan varauspyynnön voi tehdä myös ilman
netin ajanvarausjärjestelmää lähetämällä meille yhteydenottopyynnön.

Vierellä – kotipalvelu tehdään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja pesutarvikkeilla ja se ei sisällä hoivapalvelua eikä avustamista liikkumisessa, syömisessä tai pukeutumisessa, eikä myöskään rahan käsittelyä asiointiavun yhteydessä. Tilatun työn kesto ja asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa

Palvelusuunnitelma

Vierellä – kotipalvelun sisältö voidaan räätälöidä yksiköllisesti asiakkaan toiveen mukaisesta ja teemme yksilöllisen palvelusunnitelman. Tilaaminen on aina joustavaa ja voit helposti halutessasi perua varauksen ilmoittamalla siitä meille.

Voit tehdä toistuvan varauspyynnön myös ilman nettivarausta

  • Vahvistamme jokaisen varauksen tekstiviestillä
  • Valitse laskutustapa: posti, e-lasku tai sähköposti
  • Saat halutessasi koontilaskutuksen kerran kuussa

Yhtä laila voi tehdä ensimmäisen tilauksen itse netin varausjärjestelmän kautta. Voimme sen jälkeen tehdä toistuvan varauspyynnön.

Palvelun hinta

Palvelun hinta on 26 euroa tunnilta eli 13 euroa kotitalousvähennyksen jälkeen.

Sevalia ei tarjoa arvolisäverotonta palvelua, koska palvelumme hinta kotitalousvähennyksen jälkeen on asiakkaalle muihin yrityksiin nähden poikkeuksellisen edullista. Näin tarjoamme toimintaperiaatteemme mukaan kaikkille mahdollisimmaan edullisen tavan tilata apua kotiin. Lähetämme asiakkaalle vuoden alussa tarvittavat tiedot kotitalousvähennyksen hakemista varten.Postissa lähetettävästä laskusta perimme erillisen 2,50 euron laskustuslisän.

Toimintaohjeet

Voit tehdä ensimmäisen varauksen helposti varausjärjestelmän kautta. Voimme sen jälkeen tehdä toistuvan varauksen ja erillisen palvelusuunnitelman.

Mikäli haluat tehdä toistuvan varauksen ilman nettivarausta, lähetä meille oheinen yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Huomioithan, että emme ota puhelimitse vastaan yksittäisiä varauspyyntöjä.

Lähetä meille viesti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia