fbpx

Tee työtä jolla on merkitystä – kotipalvelua ja apua asiakkaalle

Vapaa ja joustava tapa hankkia lisäansioita

  • –  Teet kotipalvelutyötä freelancerina juuri silloin kun sinulle sopii
  • –  Saat lisäansioita oman työn, opiskelun tai eläkkeen ohessa
  • –  Vapaata ja joustavaa – vaikka vain muutama tunti kuukaudessa
  • –  Saat kilpailukykyisen korvauksen
  • Sevalian tarina on erilainen

    Sevalian tarina alkoi siitä, kun olimme itse siivousringin jäseniä Seinäjoella. Haaveemme oli alusta alkaen rakentaa malli, jossa asiakas saa helposti ja poikkeuksellisen edullisesti apua kotiinsa ja jossa palvelun tekijät saavat vapaan ja joustavan tavan hankkia itselleen lisäansioita. Koska olemme halunneet taata tekijöille myös hyvän korvauksen, se on haastanut meitä toimimaan mahdollisimman pienellä katteella ja kustannustehokkaalla toimintamallilla.

    Saatamme siis yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat. Saat mahdollisuuden auttaa muita. Tehdä työtä, jolla on merkitystä.

keittio-700x450

Ketkä ottaa vastaan kotipalvelutyötä?

Toimintamallimme kiinnostaa ja meillä on jo kymmeniä tyytyväisiä tekijöitä. Suurella osalla on varsinainen päätyö erikseen. Meillä on Sevaliassa mukana mm. henkilökohtaisia avustajia, lähihoitajia, opettajia, toimistotyöntekijöitä, siivousalan osaajia, opiskelijoita ja eläkeläisiä. Kukin ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeensa ja elämäntilanteensa mukaan. Toiset ottavat vastaan työtä paljon ja toiset vain muutaman tunnin kuukaudessa. Kaikki tämä on mahdollista. Sinä päätät itse.

Mitä tarkoittaa toiminta freelancerina?

Tarjoamme sinulle vapauden ottaa vastaan kotipalvelutyötä oman tarpeesi mukaan freelancerina. Voit käyttää laskutuspalvelua, jonka tarjoaa vaivattoman keinon tavan hankkia lisäansioita ilman byrokratiaa – työllistää itsensä ilman omaa yritystä. Tällä hetkellä jo yli 100 000 suomalaista käyttää laskutuspalvelua apunaan itsensä työllistämisessä.

tyynykuva-700x466

Miten toimit käytännössä?

Saat tunnukset omaan sähköiseen kalenteriin, johon voit täysin vapaasti merkitä itsellesi sopia aikoja. Voit vastaanottaa työtä halutessasi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämän jälkeen asiakkamme kirjautuu palveluumme ja voi tehdä varauspyynnön sinulle. Saat automaattisesti tarkemmat ohjeet ja tiedot sähköpostilla tai puhelimeesi.

Tule sinäkin mukaan ja vinkkaa myös kaverille!

Tee hakemus osoitteessa www.sevalia.fi/rekry

tai pyydä meiltä lisätietoa sähköpostilla:

rekry@www.sevalia.fi

tyopiste